ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +30 210 41 73 395 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες των 49 ευρώ
 

Όροι και Προϋποθέσεις

Το κατάστημα μας έχει σαν δεδομένο ότι έχετε διαβάσει τους όρους πληρωμής, αποστολής και τους όρους χρήσης, ότι τους αποδέχεστε και συνεχίζεται την περιήγησή σας με την δική σας θέληση. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και η αγορά προϊόντων από ανηλίκους. Το κατάστημα μας έχει δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς κάποια ειδοποίηση.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο και κατόπιν συνεννόησης με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλέφωνο 2104173395. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση καλής ποιότητας . Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον πελάτη, για τις περιπτώσεις που τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της kouzinika.net, που βρίσκεται στην διεύθυνση kouzinika.net.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το κατάστημα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα Το κατάστημα δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.kouzinika.net, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης του kouzinika.net ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

To kouzinika.net ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα τou kouzinika.net δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης to kouzinika.net ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Υπαναχώρηση Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο ο πελάτης της επιχείρησής μας έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, πλην αυτής των εξόδων επιστροφής. Η προθεσμία για την άσκηση του δικαιώματος αυτού άρχεται από την παραλαβή τους. Επιστροφές των παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, στην οποία παρελήφθησαν, ήτοι δεν έχουν αποσφραγισθεί ή χρησιμοποιηθεί, συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως ή το τιμολόγιο. Εάν ασκήσετε το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης (συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ, κοινοποιώντας το σχετικό γεγονός στην επιχείρησή μας και αποστέλλοντας την παραγγελία με έξοδά σας στη διεύθυνσή μας, εν γένει δε εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκησή του), η επιχείρησή μας σας επιστρέφει το ποσό – τίμημα της τιμής αγοράς..

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας Η ιστοσελίδα www.kouzinika.net είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της kouzinika.net. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την kouzinika.net, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της kouzinika.net και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της kouzinika.net ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την kouzinika.net ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της kouzinika.net ή/και του www.kouzinika.net ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.kouzinika.net δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.kouzinika.net αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της kouzinika.net για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 6. Ασφάλεια Η kouzinika.net αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της kouzinika.net επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο

προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της kouzinika.net δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από τη Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών.

Αυτόματη αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρχει δραστηριότητα για 20 λεπτά, αποσυνδέεται αυτόματα από την τοποθεσία μέλους του ηλεκτρονικού καταστήματος kouzinika.net.

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα kouzinika.net αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (το οποίο είναι προκαθορισμένο όταν ξεκινάτε τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα kouzinika.net σας στέλνουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Όπου και αν εισάγετε προσωπικά δεδομένα (κωδικός πρόσβασης, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.), υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών έως ότου φτάσει στον προορισμό του παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Κατά την παραγγελία και εάν ο χρήστης / πελάτης είναι συνδεδεμένος με το όνομα χρήστη και τον προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα READER, όλη η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και των συστημάτων READER κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 128bit. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα, το πρόγραμμα περιήγησής σας τις κρυπτογραφεί πρώτα χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 128-bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα kouzinika.net αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (το οποίο είναι προκαθορισμένο όταν ξεκινάτε τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα kouzinika.net σας στέλνουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Εμπιστευτικότητα συναλλαγών

Το απόρρητο είναι αυτονόητο. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος στο kouzinika.net είναι εμπιστευτικές και το kouzinika.net έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται απαραίτητο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που ελήφθησαν είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες συναλλαγών σας και μόνο όταν είναι απαραίτητο,


Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία διατηρείται για εσάς και για διόρθωση εάν μπορείτε να τεκμηριώσετε το σφάλμα. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει επίσης να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της Υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και εμπιστευτικές και να μην κάνετε καμία αποκάλυψη σε τρίτους.

Πολιτική απορρήτου Όταν επισκέπτεστε το www.kouzinika.net, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία σχετικά με εσάς (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση αποστολής κ.λπ.) κατά κανόνα για την επεξεργασία των παραγγελιών σας. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των ιστότοπων του www.kouzinika.net προορίζονται αυστηρά για τον μοναδικό σκοπό της αντιμετώπισης των επικοινωνιών μας μαζί μας, της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της διασφάλισης της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και ενδέχεται να μην είναι χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε τρίτο μέρος (εκτός εάν προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες αρχές).

Σε κάθε περίπτωση, οι υπάλληλοι του kouzinika.net που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Έχει ληφθεί οποιοδήποτε εύλογο μέτρο για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται επίσης να γνωστοποιηθούν σε εταιρείες που συνεργάζονται με τη Legea με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της επιχειρηματικής σας σχέσης μαζί μας, αλλά πάντα υπό προϋποθέσεις που διασφαλίζουν πλήρως ότι δεν υπάρχουν τα προσωπικά σας στοιχεία κάθε παράνομη επεξεργασία.

Για τυχόν ερωτήσεις ή προτάσεις ή δηλώσεις που σχετίζονται με αυτά τα θέματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Αγορά Προϊόντων Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, χωρίσαμε τα προϊόντα μας σε βασικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει ένα δέντρο υποκατηγοριών, το οποίο εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο τελικό προϊόν με 3 κλικ. Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση» που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην επιλογή σας.

Το “kouzinika.net” καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Παρ ‘όλα αυτά, δεν μπορούν να αποκλειστούν σφάλματα στις τιμές και τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του προϊόντος και δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει διακοπή της ιστοσελίδας ή “ανθρώπινα” σφάλματα κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για λόγους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στην αγορά, σας προσκαλούμε να μάθετε ότι ένα προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, προτού προχωρήσετε στην παραγγελία επικοινωνίας με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο +30 2104173395 ή μέσω φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου Το

Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε την ενότητα Όροι χρήσης πριν αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

Όταν κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail που θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.