ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +30 210 41 73 395 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες των 49 ευρώ
 

Μέθοδοι αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) στην περιοχή σας. Οι παραγγελίες που γίνονται στο kouzinika.net τις εργάσιμες ημέρες, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός της Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ως “ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ”, η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 4 έως 7 εργάσιμων ημερών. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στον τόπο σας ή σε ένα κατάστημα ACS η ΕΛΤΑ.

 Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί από εσάς εντός 5 ημερών, ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας και το προϊόν επιστρέφεται άμεσα στην εταιρεία μας.

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από την ACS η ΕΛΤΑ, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να επιθεωρήσετε προσεκτικά τη συσκευή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπασμένα μέρη της συσκευής θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημά μας αυθημερόν στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση:  ή να καλέσετε το τεχνικό μας τμήμα στο 2104173395 και την τοπική ACS, η ΕΛΤΑ αναφέροντας ότι παραλήφθηκε με απώλεια για να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε. Η συσκευή πρέπει να παραληφθεί από τον αποστολέα στην αρχική εργοστασιακή της συσκευασία, μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Σε κάθε περίπτωση, διευκρινίζουμε ότι η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Μετά την παραπάνω προθεσμία ΔΕΝ μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή βλάβες που έχουν προκύψει.

Οι χρεώσεις για ΕΛΛΑΔΑ έχουν ως εξής:

Η μεταφορά είναι 2,90€ μέχρι 2kg.

Από 2kg και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες ΤΚ (χερσαίες περιοχές, δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται σε 2,40 €

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ)

0-1 KG : 3 

1-2 KG : 3.5 

2-3 KG : 4.5 

3-4 KG : 5.5 

4-5 KG : 6.5 

5-6 KG : 7.5 

6-7 KG : 8.5 

7-8 KG : 9.5 

8-9 KG : 10.5 

9-10 KG : 11.5 

Κάθε έξτρα κιλό εως 25 κιλά κοστίζει 1 ευρώ ανα κιλό.